Συνταγές ομορφιάς

Το ελαιόλαδο έχει αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα μαλλιά

καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Eπιπλέον, περιέχει και άλλα σημαντικά δραστικά συστατικά, όπως υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο και κάλιο, που είναι ευεργετικά για το δέρμα, και σίδηρο, που κάνει πολύ καλό στα μαλλιά.
ομορφιά2
Για τα μαλλιά:
Απλώστε 2 κουταλιές της σούπας χλιαρό ελαιόλαδο Taleon extra virgin βιολογικό στις άκρες των μαλλιών. Τυλίξτε με πλαστικό σκουφάκι και αφήστε να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε για όλο το βράδυ. Συμβουλή: απλώστε το σαμπουάν στα μαλλιά σας χωρίς να τα έχετε βρέξει και έπειτα λουστείτε κανονικά.

ομορφιά3
Για τα νύχια:
Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Taleon extra virgin βιολογικό με 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικά). Απλώστε στα νύχια και στο δέρμα γύρω από αυτά. Αφήστε για 20 λεπτά και σκουπίστε απαλά.

ομορφιά4
Για το πρόσωπο:
Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Taleon extra virgin βιολογικό με μισή κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας της περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.