Οι αξίες μας

Είμαστε μια οικογένεια και όχι μια επιχείρηση. Πιστεύουμε πως ό,τι θα προσφέραμε στα παιδιά μας, αυτό και θα προσφέρουμε στον καταναλωτή που μας εμπιστεύεται και επιλέγει το Ταλεόν.
oi-axies-mas-denlarge
Πιστεύουμε:
• Στην ποιότητα: Μοναδικός μας σκοπός είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα επίπεδα γεύσης, προδιαγραφών και πιστοποιήσεων.

• Στην αγνότητα: Το Ταλεόν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν που παράγεται αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους από ελαιόδεντρα που δεν λιπαίνονται ούτε ψεκάζονται με επιβλαβείς χημικές ουσίες, παράγοντας έτσι ένα αγνό και ωφέλιμο για τον άνθρωπο ελαιόλαδο.

• Στον υγιεινό τρόπο ζωής: Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ταλεόν θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής, καθώς περιέχει πλήθος βιταμινών με κυριότερη την βιταμίνη Ε, η οποία λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό προστατεύοντας τους ιστούς του σώματος από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Το ελαιόλαδο Ταλεόν είναι επίσης πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά τα οποία προστατεύουν από την εμφάνιση διάφορων νοσημάτων, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο σακχαρώδης διαβήτης ενώ τέλος μειώνουν ελαφρά τη χοληστερίνη.

αξίες

• Στην αειφόρο ανάπτυξη: Πιστεύουμε ότι η σημερινή ανάπτυξη θα πρέπει να μη θέτει σε κίνδυνο τις αναπτυξιακές δυνατότητες των μελλοντικών γενεών. Για αυτό, στρεφόμαστε στον πρωτογενή τομέα και τη γεωργική παραγωγή πάντα υποστηριζόμενη από σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.